Buchberg MC

Oplevelse og salg

I vores moderniseret og opdateret butikslokale kan du opleve en række af de produkter/mærker vi er udvalgt forhandler af, samt sælger i vores butik.

Vi tilbyder mærker som Royal Enfield, APE50, Niu, IveCar og TroMox, og fra tid til anden har vi popup med spændende mærker indenfor både MC, scooter, ATV, UTV m.m.

Vi har også et udvalg af populært MC beklædning, DANE beklædning, E-Squad kevlar jeans til motorcykel brug , HJC hjelme m.m.

Skal du bruge reservedele og/eller tilbehør som BRIDGESTONE dæk, Interphone bluetooth samtaleanlæg, Silkolene olie og smøremidler, samt de mest gængse og anerkendte slid- og reservedele som den moderne motorcykel og fører har brug for.

Dette kombineret med muligheden for en god kop kaffe og en snak.

Værksted

Service og reparation

Vores værksted er udstyret med de mest moderne ting, til tidens motorcykler, men vi har stadigvæk styr på de gamle teknikker og håndelaget, så alle årgange af motorcykler er velkomne i værkstedet.

Dagligt udfører vi i værkstedet lige fra fra de nyeste til de ældste modeller.

  • Service og reparationer på alle motorcykler, ATV, Scootere og APE uanset mærke og årgang.
  • Reperationer af skader for alle forsikringsselskaber*
  • Test og indkøring på rullefelt

Værkstedet råder over diagnoseværktøj til mange mærker bla BMW, Ducati, Harley Davidson, Can Am, Polaris, Honda, Suzuki med flere

Vi holder os opdateret via messer og kurser

*Vi afhenter motorcyklen/ATV eller din APE uden beregning hvis din forsikring ikke dækker transport af motorcyklen

Rullefelt

Diagnose og performance

Som en del af det moderne værksted har vi vores eget rullefelt/testbænk hvor vi kan diagnosticere og lave egentlig fejlsøgning på din motorcykel, ATC eller scooter.
På vores rullefelt er det også muligt at få en performancemåling af din motorcykel, ATV eller Scooter, samt opdatering og optimering.

Vi vil altid stå til rådighed hvis du ønsker at vide mere om dette emne.

Derudover selve værksted og endelig vores rullefelt hvor du også kan få testet om din egen motorcykel/knallert yder hvad den skal eller bare trænger til at blive indstillet.

Det er muligt at arrangere lukkede rullefelt performance arrangementer efter aftale.

Vores solide håndværk og
nyeste viden holder dig kørende

Hos os bliver du serviceret af et imødekommende personale, som er specialiseret i motorcykler med en tydeliglig dedikation, stor fascination og faglig interesse for faget. Er du ikke motorcykelejer, men skal have hjælp til din ATV eller scooter, klarer vi også det.

Vi består af en god blanding af faglærte motorcykelmekanikere, en lærling under uddannelse og en passioneret motorcykelentusiast med livslang erfaring. Fælles for os er interessen, som går mange år tilbage og nærmest altid har været der. Lige fra den første tur på bagsædet til selv at være dedikerede motorcykelejere, der lever drømmene ud med Royal Enfield i garagen.

Det skal være forsvarligt med hånden på gasrullen

Vores håndværk er udviklet gennem erfaringen fra de utallige timer på værkstedet. Her har vi opnået ekspertise i reparation af nærmest alle mærker og modeller. Gennem kombinationen af tidligere erfaringer og de løbende opgaver, holder vi vores viden og kompetencer opdaterede til gavn for dig.

Vi yder service, som skaber tryghed og giver sikkerhed ude på vejene. Vi er kvalitetsbevidste og bestræber os på at levere en høj standard. Overlad derfor de opgaver, du ikke selv har mulighed for eller har lyst til at gå i gang med til os. Vores løsninger holder dig tryg og godt kørende, så du kan have hånden på gasrullen på en forsvarlig måde.

Der er fart på hos Buchberg MC på den gode måde

Sammen med de øvrige kollegaer i motorcykelbranchen, er der skabt interesse for vidensdeling. Det gør os mere effektive i hverdagen og øger kvaliteten af vores ydelser. Vi er tilgængelige med information om alt det nye, service- info, tekniske data, muligheder inden for elektronikkens verden og meget mere.

Med kursusaktiviteter hos de forskellige leverandører, tilfører vi den nyeste viden til forretningen og øger vores faglighed. Deltagelsen i store messer i ind- og udland giver os et godt indblik i de nyeste trends inden for f.eks. design, stil og teknik. Udover et spændende messeindhold, har vi mulighed for at opbygge et stort erhvervsnetværk. Her trækker vi på andres erfaringer og viden, som udvikler vores kompetencer i en ny retning.