Buchberg MC folder din motorcykeldrøm ud med Royal Enfield

Hos Buchberg MC er der fuld skrue på nostalgien med vores sortiment af den relancerede Royal Enfield. Vi har solgt modellen siden 2018, da den kom til Europa igen. Lyden fra motoren, den specielle Royal Enfield- følelse og det unikke design, er stadig det samme. Hele universet omkring brandet indfanger en afslappet og tilbagelænet livsstil, du hurtig bliver en del af. Det er et sikkert stilikon med historisk momentum, der kan blive dit.

Fortid og fremtid i formidabel forening

Det ikoniske motorcykelfabrikat udspringer fra Redditch i England og er det ældste i verden. 1901 er det revolutionerende år, hvor Bob Walker Smith og Jules Gobiet designer den første klassiske Royal Enfield- motorcykel. Tiden går hurtigt. Det er over 100 år siden verden første gang, så brandet på scenen i London.

Smith og Gobiets innovation, opfindsomhed og fantasi starter en stor forandring. Den får indflydelse på alle generationer af MC-entusiaster helt ind det nye årtusinde. Innovationen breder sig hurtigt fra England til resten af Europa gennem en helt særlig forbindelse. Produktionen foregår i dag i Indien, hvor legendariske Royal Enfield tilfører sjæl til vejene.

For dig med fornemmelse for frihed

Brandet med den autentiske langtidsholdbarhed, kører ad andre ruter imod tidens tendens til travlhed og effektivitet. I stedet for at leve i hverdagens opskruede tempo, åbner livsstilen for en pause med masser af frihedsfølelse. Smukke søndagsture med vennerne ad alle former for veje. Duften af de gule rapsmarker i blomst. På café med frokost og en cool cappuccino. Eller i bjergene til udsigter og tynde luftlag.

Frihed antager mange former. Royal Enfield er en af dem. Med den ægte retromotorcykel, der indkorporerer nostalgi og dyrker detaljen, er målgruppen for længst stået af ræset i overhalingsbanen. Du vil opleve en anvendelig brugsmotorcykel, der egner sig til mange formål med fokus på en afslappet kørestil.

Historisk fortid i nutidig sammenhæng

Vores sortiment er designet, konstrueret og produceret med udgangspunkt i brandet Royal Enfields designprofil, som tilfører køreglæde gennem en fuldkommen brugeroplevelse. Vi sælger motorcykler for alle og et brand, der er insapireret af historien, når fremtidens MC- køreegenskaber udvikles.

Vælg den model du synes bedst om

Det er op til dig, hvilken Royal Enfield, der skal være din nye motorcykel. Vi forhandler et varieret udvalg fra det store spektre af modeller, som tilfører en helt særlig vibe til din kørsel. I kraft af vores ekspertise og forkærlighed for Royal Enfield, kan vi vejlede dig i stort set alt om din nye motorcykel.

Du kan også samtidig komme og se noget af det lækre Royal Enfield ekstra udstyr og merchandise som vi har i vores butik.