90 års fødselsdag

Fredag d. 21. juni var en helt særlig dag her hos Buchberg MC. Vi vejrede 90-års jubilæum, hvor forretningens 30-års fødselsdag og Kent Buchbergs 60-års fødselsdag. Det var en varm og hjertevarm fejring, hvor vi havde fornøjelsen af at samle venner, familie og forretningsforbindelser og vores lunder.
Denne dag var ikke blot en markering af vores mangeårige tilstedeværelse i motorcykelverdenen, men også en tid til at se tilbage på vores personlige rejse og det fællesskab, vi har bygget op.

Fødselsdag og åbenthus

Dagen blev markeret med et åbenthus, hvor alle kunne nyde en afslappet atmosfære og få mulighed for at se vores nyeste motorcykler og udstyr. Der blev serveret kaffe, sodavand og lækre pølser, mens alle kunne nyde godt selskab og dele deres passion for motorcykler. Det var en dag fyldt med smil, hyggelige samtaler og ikke mindst fejring af vores lange historie i motorcykelverdenen.
Jeg er dybt taknemmelige for den støtte og interesse, jeg har modtaget gennem årene, og vi ser frem til mange flere år med spændende eventyr sammen med vores fantastiske fællesskab af motorcykelentusiaster.

Fra Hobby til forretning

Jeg startede Buchberg MC som en simpel hobby, drevet af min passion for motorcykler. Det begyndte med ture til udlandet og besøg hos mennesker og klubber, hvor jeg har haft bekendtskaber i over 30 år.

Det har været en rejse fyldt med både højdepunkter og udfordringer. Et af de største højdepunkter for Buchberg MC var, da vi fik mulighed for at være med fra starten, da Royal Enfield kom tilbage med nye modeller, og vi kunne være med til at påvirke deres udvikling.
Gennem årene har min passion ført til utallige eventyr og oplevelser, der har formet både mit liv og Buchberg MC. Der er mange oplevelser, som man husker for noget forskelligt. En af de nyere oplevelser var en søndag morgen, hvor jeg kørte hjem fra et arrangement helt alene. Vejene var tomme, og landskabet på Syd Fyn var betagende smukt.

Eller sidste år tilbragte jeg 14 dage i Indien på motorcykel. Det var en helt anderledes oplevelse på grund af den unikke kultur og det anderledes landskab omkring os.

Det, der tiltrækker mig mest ved motorcykelkulturen, er ikke kun selve kørslen, men også fællesskabet og samhørigheden med ligesindede. Jeg ser ikke mig selv som deltager i en bestemt kultur, men mere som en del af fællesskabet med andre, der deler samme interesse og oplevelser med motorcykler.

Fremtiden

For fremtiden ser jeg Buchberg MC fortsætte på den positive vej, vi er på nu, og følge med i udviklingen inden for motorcykelbranchen. Vi vil fortsat være dedikerede til at tilbyde fremragende service og produkter til vores kunder. En spændende nyhed er vores planer om at udvide vores sortiment fra Royal Enfield næste år, hvor vi håber at kunne tilbyde alt fra tøj og hjelme til handsker og lignende, der passer til vores kunders behov og stil.
Vi vil fortsat fejre motorcykelkulturen gennem vores events og særlige anledninger som vores nylige 90-års jubilæum. Vi deler vores passion og erfaringer med vores kunder og samfundet omkring os. Hos Buchberg MC handler det ikke kun om at købe en motorcykel; det handler om at deltage aktivt i fællesskabet og opleve glæden ved motorcykling på første hånd. Vi opfordrer alle, der overvejer at hoppe ud i motorcykelverdenen, til at gøre det med entusiasme og mod, uanset om det er en kort tur i Jylland eller en episk rejse rundt i verden.

30 år som forhandler her er mine favoritter

I mine 30 år som forhandler har jeg haft fornøjelsen af at prøve mange forskellige motorcykler, men der er altid nogle, der skiller sig ud som favoritter. Hos Buchberg MC har vi et bredt udvalg, men lige nu er der to modeller, der virkelig har fanget min opmærksomhed:
Den første er 350 HNTR Rebel Red. Denne motorcykel er ikke kun utrolig smuk med sit røde design, men den leverer også en køreoplevelse, der går lige i hjertet. En kollega beskrev den som at ramme lige i maven, og jeg forstår hvorfor. Den kombinerer tidløst design med fantastisk ydeevne, hvilket gør den til en fornøjelse at køre på uanset destinationen.

Min anden favorit er 650 Shotgun Green Drill. Denne motorcykel udstråler attitude og individualitet på en måde, der gør hver køretur til en særlig oplevelse. Jeg kan ikke sætte fingeren på det præcist, men der er noget ved dens unikke design og kraftfulde motor, der virkelig taler til mig. Den er ikke bare en motorcykel; den er et udtryk for personlighed og styrke på vejen.

Disse to modeller fra Buchberg MC har virkelig gjort indtryk på mig og har bidraget til at berige min passion for motorcykler. Uanset om du er ny eller erfaren motorcyklist, kan jeg varmt anbefale at udforske disse modeller for at opleve deres unikke charme og fremragende køreegenskaber.

Tak fordi du er en del af vores rejse

Tak for at have læst med på denne rejse gennem 30 år med Buchberg MC og min passion for motorcykler. Det har været en ære at dele mine favoritter og minder med jer. Hos Buchberg MC handler det ikke kun om motorcykler, men om fællesskab, eventyr og passionen for at udforske verden på to hjul. Jeg ser frem til mange flere år med spændende eventyr, nye modeller og fortsat engagement i at støtte motorcykelkulturen.
Er du inspireret til at hoppe ud i motorcykelverdenen? Tag det første skridt og lad dig føre af din nysgerrighed og eventyrlyst. Uanset om det er på en kort tur rundt om blokken eller på en episk rejse over kontinenter, vil motorcykling altid være en kilde til frihed og oplevelser.
Tak fordi du er en del af vores rejse hos Buchberg MC. Vi ses på vejen!