Project Description

Wildcat Trail 700i med 2 cylindret rækkemotor og 60+ hk…

– helt ny sports Wildcat®… og nemmere at transportere end en Wildcat 1000. En bredde på 127 cm gør du kan transportere din Wildcat Trail 700 i de fleste varebiler eller på en almindelig trailer.

Har du et erhvervsbehov kan den absolut ses som fin transport til to personer – til byggeplads, gårdarbejde og meget mere.

Som andre Arctic Cat har den høj/lav gear og dif. spær så den trækker træ ud fra skoven med lethed!! Du har endda et lad til dit grej – når det er weekend kan den opfylde helt andre behov..!

Ex. moms kun kr. 95.920,-
Pris incl. moms kun kr. 119.900,-

acwildiuntitled

     – for os med en lille dreng indeni…: giv os idag vores daglige hullet jordvej, gerne med nogen hop og huller, fri os for onde anti motorsports mennesker… thi vi så lover at grine helt vildt mens vi køre bredt med røven ude i svingene…           jiihaaa….

HAR NABOEJENDOMMEN EN POLARIS RANGER RZR 800?? SÅ BLIVER DET SJOVT…

Wildcat Trail slår nemlig Polaris´en på alle væsentlige punkter som… +20% højere effekt!! 80 kilo lavere vægt!!, lavere tyngdepunkt, mere vandring i affjedring, FOX affjedring!!, 4WD m/diff. spær og meget mere..  

Basis pakken til Wildcat sjov er en ny 700ccm 2 cylindret række motor med tonsvis af moment og 60+ hk… klassens bedste ydelse!

Det amerikanske eftermarked vil uden tvivl falde over egne ben for at udvikle motortrimning og endnu mere racer agtig undervogn til denne lækkerbidsken… vi håber at der snart kan oprettes klasser også for denne type sport i Danmark..